فیش ETTO) BNC) برای انواع کابل های کواکسیال از قبیل RG59، RG58 و ... مناسب هستند.فیش ETTO از نوع پیچی می باشد که اتصال آسانتری دارد و همچنین جنس استفاده شده درمغزی این فیش مس می باشد که کمترین نوسان و نویز را ایجاد می کند.فیش BNC اتو (ETTO) هیچگونه خرابی ندارد و با استفاده از مواد اولیه مرغوب و پیچ محکم ساخته شده.برای بی ان سی های پیچی یک پیچ گوشتی کوچک کفایت می کند.در هنگام خرید به کلمه ETTO که روی هر یک از فیش ها هک شده توجه فرمایید.
فیش BNC دوربین مداربسته
فیش BNC دوربین مداربسته ( فیش BNC )، با هر برند و نامی که باشه، وظیفه اتصال تجهیزات سیستم مداربسته رو بر عهده داره.برقراری ارتباط بین دوربین مداربسته با دستگاه DVR ( دستگاه ضبط تصویر ).اگه تا پایان این متن با ما همراه باشید، با کاربرد های کانکتور BNC دوربین مداربسته بیشتر آشنا میشید.
فیش BNC دوربین مداربسته ( فیش BNC ) چیست؟
کانکتور BNC دوربین مخفف عبارت Bayonet Neill Concelman هست.اصلی ترین نقش فیش BNC با برند ETTO یا هر برند دیگه ای، برقراری اتصال هست.اتصال دوربین به دستگاه DVR.البته در برخی جاهای دیگه هم کاربرد داره.مثل اتصال کابل تصویر به مانیتور با استفاده از یک رابط دیگه.
انواع کانکتور BNC
فیش BNC دوربین مداربسته ، دارای انواع مختلفی هست.به عنوان مثال کانکتور پرسی، کانکتور پیچی و کانکتور لحیمی.در هر پروژه و به فراخور نوع کابل و موقعیت نصب، میشه از انواع اونا استفاده کرد.
نکته جالب
مرسوم ترین فیش BNC دوربین مداربسته کانکتور پرسی هست.چرا که نسبت به سایر کانکتور ها، کارایی بیشتری برای انتقال تصویر داره.در واقع یه اتصال ایمن و بدون نویز رو تضمین میکنه.البته بماند که به فردی که کانکتور رو هم میزنه خیلی بستگی داره.متاسفانه خیلی از نصب کننده های دوربین مداربسته، فرایند کانکتور زدن رو اصلاً اصولی و مطابق با استاندارد انجام نمیدن.توی خیلی از پروزه ها شاید دیده باشید که تصاویر دوربین بسیار دارای نویز و اعوجاج هست.مهم ترین عامل میتونه کانکتور زدن بدون اصول باشه.یعنی با دقت و به صورت استاندارد زده نشه.
موارد استفاده فیش BNC دوربین مداربسته
در سیستم های مداربسته مبتنی بر بستر آنالوگ، کانکتور های BNC ، کاربرد داره.به عنوان مثال در سیستم های مداربسته AHD ، HDCVI ، HDTVI ، Turbo HD و ANALOG ، کاربرد پیدا میکنه.چرا که بستر ( کابل ) استفاده شده در این سیستم ها، از نوع کابل کواکسیال هست.اتصال این کابل ها صرفاً از طریق این فیش ها انجام میشه.در مورد انواع کابل های کواکسیال به طور مفصل در یه مقاله دیگه صحبت خواهیم کرد.ولی فقط برای اطلاع بگیم که در حال حاضر رایج ترین کابل های کواکسیال ، کابل RG59 هست.
جنس کابل کواکسیال :
کابل های تصویر در کیفیت های متفاوتی تولید می شوند که با کیفیت ترین آنها دارای شیلد و مغز مس هستند. قطر مغزی بین ۱.۲ تا ۱.۸ میلیمتر می باشد. جنس مغزی کابل می تواند مسی ، آلومینیومی یا آلیاژ باشد.
در اطراف مغزی کابل ، یک لایه پلاستیکی از جنس فوم قرار دارد که نقش جدا کننده مغزی از شیلد را بر عهده دارد. پس از عایق پلاستیکی ، یک لایه از شیلد بافته شده است.
یک نکته کاربردی
در برخی از انواع این کابل ها ، یک لایه فویل نیز بین شیلد و عایق فوم قرار دارد. شیلد و فویل اطراف کابل ، وظیفه جذب نویز را بر عهده دارند. به ویژه در مسیر های طولانی ، ضخامت و جنس شیلد از اهمیت بالایی برخوردار است.بهتر است بدانیم نوع کابل مورد استفاده در پروژه ، بر اساس تکنولوژی دوربین مداربسته انتخاب می گردد.برای اتصال این کابل ها به هم ، از فیش BNC دوربین مداربسته استفاده میشه.
کابل های RG59 دارای محدودیت طول تا ۵۰۰ متر هستند. برای استفاده از این کابل ها تا این مسافت ، باید از کابل های با کیفیت ( شیلد و مغز تمام مس ) استفاده کرد. از طریق سایت Coaxial Cable Attenuation(Loss) Calculator می توانید میزان افت سیگنال ایجاد شده در کابل را در متراژ های متفاوت اندازه گیری کنید.
دیدگاه خود را بنویسید